Kutsu mukaan matkalle

Edessä on vielä pitkä matka, mutta se on jo onneksi alkanut. Tämä on kutsu tulla mukaan reissuun. Mukaan rakentamaan visiota hiukan paremmasta ja kantamaan kekoon pieniä palikoita, joilla tehdään haaveista totta. Mutta mistä ovat moiset taikapalikat tehty?

Tähän astisen alkutaipaleen aikana on kerätty tavaraa ja vaatetta, on ollut vaippoja ja vaunuja, on kerätty vanhoja vauvansänkyjä ja on saatu leluja moneen leikkiin. Näillä eväillä jatketaan edelleenkin. Monta hyvää vanhaa paitaa ja kenkää on saanut uuden iloisen elämän Mogran lasten kanssa ja monenmonituiset kassit ovat matkanneet kotimaasta Keniaan. Tosin aina privaatisti tädin, veljen, papan tai kaverin tänne kuljettamana. Välimatka on pitkä, ja rahti maksaa. Olemme kovasti etsimässä väyliä ja välineitä saadaksemme tavarakuljetuksia jotenkin systemoitua, halvalla. Tai vaikka ilmaiseksi.

Sillä välin voimme etsiä kavereita matkalle mukaan. Liity Asanten jäseneksi ja ryhdytään yhdessä miettimään, miten parhaiten saadaan apua sitä tarvitseville. Rahassahan on usein sitä magiaa muuttaa asioita parempaan, tosin varsinaiseen kampanjointiin ja varainkeruuseen tarvitsemme viralliset luvat, joihin olemme päteviä vasta vuoden aktiivisen toiminnan jälkeen.

Meillä on onneksi siihen asti aikaa miettiä muutakin kuin pelkkää rahaa. Miten olisi kirjekavereita koulujen ja kerhojen kesken - siis kunnon paperikirjeitä postimerkeillä? Tai ryhtyä kummiksi yhdelle Mogran ihanista? Kerätä aatteita ja nuttuja, kunnes keksitään miten ne saadaan perille? Pienelläkin eleellä tai ajatuksella saadaan iloa kiertoon.

Liity jäseneksi, tehdään yhdessä hyvää!

Tule kaveriksi, niitä tällä reissulla tarvitaan. Asante ry on rekisteröity yhdistysnumerolla 210.927. Mikäli haluat kallisarvoiseksi jäseneksi Asanteen, voit viimeistellä rekisteröitymisen maksamalla jäsenmaksun 20 euroa tilillemme FI26 5419 0120 2190 70. (Osuuspankki). Maksunsaaja: Asante ry. Kirjoita viestiin "Jäsenmaksu 2018/oma nimi". Jos on mitään kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asantery@gmail.com. Asanten vuosittainen jäsenmaksu on 20 euroa ja kaikki tulot menevät ihan piikkisuoraan Nairobin lapsille Matharen ja Kangemin slummeissa.

Liity jäseneksi, kerro ajatuksia, jaa ideoita, kysy kysymyksiä. Löydät meidät myös facebookista nimellä Asante - matkalla parempaan.

Asante. Kiitos.